RÓLUNK

Újra Dolgozni Tolnában Egyesület

Az egyesület alapvető célja elsősorban a helybeli munkaerőpiac szempontjából hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, az elhelyezkedés segítése, a munkáltatói kultúra fejlesztése, prevenciós módszerek kidolgozása és fejlesztése.
Az Újra Dolgozni Tolnában Egyesület 2005.decemberében alakult, azonban tartalmában, tapasztalatában, szakembergárdájában, munkamódszereiben Tolna megye egyik legrégebbi és legelhivatottabb professzionális munkát végző alternatív munkaerő-piaci civilszervezete, ugyanis szolgáltatásként tizenegy éve működik.

A szolgáltatás folyamatosan ( még ha a „program- nevek” változtak is) személyre szabott munkaközvetítést, információnyújtást pszichoszociális tanácsadást jelent. Emellett a munkáltatókkal folyamatos, személyes kapcsolatot ápolunk és alakítunk ki az állásajánlatok begyűjtése és a munkáltatók tájékoztatása érdekében.

Munkamódszerünk a 30-50 %- os eredményességgel hasznosul ( a bevont ügyfelek elhelyezési aránya).

Munkaerő-piaci képzéseket szervezünk és bonyolítunk(tréningek: személyiségfejlesztés, önismeret, szorongásoldás, álláskeresési és tárgyalási technikák) a munkaerőpiac szereplői számára. Ügyfeleinket Szekszárdon a Szent István tér 10 sz. alatt várjuk díjmentes szolgáltatásunkkal.

 

Aktuális

Adó 1%

Az Újra Dolgozni Tolnában Egyesület térítésmentes szolgáltatást nyújt minden dolgozni akaró és munkát kereső számára!

Kérjük, a lehetőség fenntartása érdekében -amennyiben egyesületünk céljával egyetért- támogassa adója 1%-ának felajánlásával!

Adószámunk: 18865976-1-17

Segítő támogatását előre is köszönjük!
Az Újra Dolgozni Tolnában Egyesület tagjai